NXDATA este cel mai important centru neutru de colocare din Romania si unul dintre cele mai importante centre de interconectare si peering din Europa de Sud-Est.
Compania NXdata a fost fondata in anul 2000; incepand cu anul 2002 NXdata furnizeaza servicii de colocare si data center.


Oferta noastra este orientata exclusiv catre furnizarea infrastructurii asociate serviciilor de colocare / centru de date: energie electrica, climatizare, spatiu fizic securizat, cablare structurata si acces la retele de telecomunicatii. Supravegheate in regim 24x7, centrele de date NXDATA sunt echipate la cele mai inalte standarde, cu sisteme de detectie si prevenire a incediilor, sisteme de distributie a energiei electrice, surse de alimentare neintreruptibile, echipamente de climatizare, generatoare Diesel de rezerva si multiple conexiuni catre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii. Independenta noastra in raport cu operatorii de telecomunicatii ofera clientilor nostri libertatea de a-si alege furnizorul de servcii in cele mai bune conditii disponibile.

Clientii nostri privesc infrastructura IT, retelele de comunicatii si Internetul ca pe o resursa de afaceri. NXdata ofera acestora flexibilitatea necesara pentru a face fata schimbarilor economice, pentru a-si extinde rapid afacerile si pentru a patrunde pe noi piete.

© Nx Data. Toate drepturile rezervate.

www.ays.ro